GA Questions Asked in CGL Tier-1 August 10- Shift-2 | | GovernmentAdda
Home / SSC / GA Questions Asked in CGL Tier-1 August 10- Shift-2
Governmentadda telegram channel and group

GA Questions Asked in CGL Tier-1 August 10- Shift-2

130+ SSC CGL Previous Papers With Solution Free >> Download Now

Download Quant Power Book (800+ Pages) Free Download Now
Download Reasoning General Intelligence Power Book (1200+ Pages)  Free Download Now
Q1.Who won US open men’s Final?
Ans:Stanislas Wawrinka
Q2.Recently who got noble prize for peace?
Ans:Juan Manuel Santos
Q3.India has signed an agreement with which country regarding crude oil (petroleum)?
Ans:UAE
Q4.An Era of Darkness -Book by
Ans:Shashi Tharoor
Q5.Sodium chloride chemical formula-
Ans:NaCl
Q6.One Question related to freedom fighter
Q7.National emergency article number ?
Ans:Article 352
Q8. Greenhouse effect related question.
Q9. The Bardoli Satyagraha was started by?
Ans: Sardar Vallabhbhai Patel
Q10.Plants Photosynthesis related questions.

Q11. Which blood group is Universal acceptor?
Ans:Group AB

Q12. State Emergency or President’s Rule comes under which Article?
Ans:Article 356

Q13. President is the member of which house ?
Ans:

Q14. One Question related to Global warming?

 

 Download English Power Book (2000+ Pages)  Free Download Now

 

About GovernmentAdda

We provide all Govt Jobs Like Banking, SSC, FCI,UPSC, Railways and all other important government exams Study Materials,Tricks,Quizes,Notifications,Videos etc.

Check Also

English Power Question Bank By Governmentadda Free PDF Download

130+ SSC CGL Previous Papers With Solution Free >> Download Now Download Quant Power Book (800+ …

error: