Home / Crack IBPS PO Bag / Reasoning Quiz On Puzzle Day 16 Bag

Reasoning Quiz On Puzzle Day 16 Bag

Reasoning Quiz On Puzzle Day 16 Bag


Buy Quant & Reasoning Tricks Book – Buy Now

 

I. Study the following information carefully to answer the given questions.

Seven people, namely P,Q,R,S,T,U and V like seven different e-commerce websites namely Amazon, Flipkart, Snapdeal, E-bay, Jabong, Myntra and Paytm but not necessarily in the same order. Each people also works in the same office but at a different department on the basis of experience namely Administration (ADMIN), Marketing & Sales, (M&S), Accounts (ACC), Production (PO), Quality Management (QM), Human Resources (HR), and Public Relations (PR), but not necessarily in the same order. Each person also like different cars namely viz – Audi, BMW, Ford, Fiat, Hyundai, Chevrolet and Ferrari.

Note: Each person has been allocated to a department as per increasing order of experience with the one in ADMIN being the least experienced whilst the one in PR Being the most experienced.

T neither has the least experience than the one who likes Snapdeal. T neither has the least experience nor he works in QM. Q does not work in QM. The one who likes Flipkart does not work in PO. The person who likes Myntra has more experience than the one who likes Fiat. The one in Quality Management likes Chevrolet. The person who likes Jabong also likes the Hyundai car. Persons who have the least experience and most experience like BMW and Ferrari car respectively. Only one person has less experience than U. V likes Paytm and has more experience than the one who likes Amazon. S has less experience than the one in PO, but more experience than the one who likes Snapdeal. The one who has less experience than U likes E-bay. Only one person has more experience than P. P does not like Audi. The one in Marketing and Sales like Ford. The one in HR likes Jabong. Only two people have more experience than the one who likes Amazon

Explanation
Person Job E-Commerce Car
V PR Paytm Ferrari
P HR Jabong Hyundai
R QM Amazon Chevrolet
T PO Myntra Audi
S ACC Flipkart Fiat
U M&S Snapdeal Ford
Q ADMIN E-bay BMW
  1. As per the given arrangement, ADMIN is related to Ferrari and PR is related to Hyundai in a certain way. To which of the following is ACC related to the same way?
    A. Ferrari
    B. BMW
    C. Ford
    D. Fiat
    E. Chevrolet

    Answer
    Answer –E. Chevrolet
  2. Which of the following pairs of people who have more experience than P less experience than S?
    A. V, P
    B. V, U
    C. R, V
    D. T, Q
    E. R, P

    Answer
    Answer – B. V, U
  3. Which combination represents the department that T works in and the movie he likes?
    A. QM – Amazon
    B. PO – Snapdeal
    C. PO – Myntra
    D. ACC – E-bay
    E. ADMIN – E-bay

    Answer
    Answer – C. PO – Myntra
  4. Who amongst the following likes Fiat?
    A. S
    B. R
    C. P
    D. Q
    E. Other than those given as options

    Answer
    Answer – A. S
  5. Which of the following e-commerce websites does Q like?
    A. Snapdeal
    B. Myntra
    C. Amazon
    D. E-bay
    E. Flipkart

    Answer
    Answer – D. E-bay

II. Study the following information carefully to answer the given questions.

Seven persons – A, B, C, D, E, F and G – went to tour in the months of February, March, April May, July, October and December but not necessarily in the same order. Each one of them likes different brand of cycle viz., Firefox, Hercules, Atlas, BSA, Hero, Montra and Kross but not necessarily in the same order. Each person also like seven different brand of bikes namely viz – Honda, Yamaha, Suzuki, Harley Davidson, TVS, Royal Enfield and Vespa.

There are two persons went to tour between the one who likes Honda and the one who likes Vespa. E does not like Atlas. The person who likes Montra went to tour in the month having less than 31 days. The person who likes Honda went to tour on one of the months after March which has less than 31 days. The one who likes Hero went to tour in the month having less than 31 days. There is only one person between A and the person who likes Hero. The person who likes Vespa went to tour immediately before the one who likes Suzuki. G went to tour in that month which has less than 31 days. F went to tour immediately after G. Only one person went to tour between A and the who likes BSA. F does not like Harley Davidson. A does not like Montra. The one who likes Firefox went to tour immediately before the one who likes Kross. The person who likes Yamaha went to tour immediately before the one who likes Royal Enfield and immediately after the one who likes Honda. The one who likes Atlas went to tour immediately before A. C went to tour immediately after A. Only two persons went to tour between C and B.

Explanation
Month Person Cycles Bike
February G Montra Harley Davidson
March F Hercules Kit-Kat
April B Hero Honda
May D Atlas Yamaha
July A Firefox Royal Enfield
October C Kross Vespa
December E BSA Suzuki
  1. Which of the following brand of cycles is liked by C?
    A. Firefox
    B. BSA
    C. Montra
    D. Hercules
    E. Kross

    Answer
    Answer – E. Kross
  2. Which of the following combinations of Month-Person-Cycle-Bike is correct?
    A. March – G – Firefox – Harley Davidson
    B. July – A – Firefox – Royal Enfield
    C. October – E – Montra – Yamaha
    D. May – C – Atlas – TVS
    E. April – F – Hero – Vespa

    Answer
    Answer – B. July – A – Firefox – Royal Enfield
  3. Which of the following statements is true with respect to the given arrangement?
    A. C went to tour in October
    B. A likes Kross
    C. D went to tour immediately before E.
    D. E went to tour in July
    E. None of the given statements is true

    Answer
    Answer – A. C went to tour in October
  4. Who among the following went to tour in May?
    A. F
    B. A
    C. C
    D. D
    E. B

    Answer
    Answer – D. D
  5. Who among the following likes Royal Enfield?
    A. E
    B. C
    C. A
    D. G
    E. B

    Answer
    Answer – C. A
  1. Study the following information carefully to answer the given questions.

Seven people namely B, C, D, E, F, G and H have to attend a workshop but not necessarily in the same order, in seven different months of the same year namely January, March, April, July, August, September and December. Each of them also likes a different bank namely CANARA, SBI, ICICI, HDFC, AXIS, PNB and Yes but not necessarily in the same order.
The one who likes AXIS will attend a workshop in the month which has less than 31 days. Only one person will attend a workshop between the one who likes AXIS and B. The one who likes CANARA will attend a workshop immediately before B. Only three people will attend a workshop between one who likes AXIS and the one who likes SBI. H will attend a workshop immediately after B. Only three people will attend a workshop between H and G. The one who likes PNB will attend a workshop immediately before G. The one who likes ICICI will attend a Workshop immediately before the one who likes Yes. E will attend a Workshop immediately after the one who likes Yes. C will attend a workshop in a month which has only 30 days. F does not like CANARA.

Explanation
Month Person Banks
January F PNB
March G HDFC
April C AXIS
July D CANARA
August B ICICI
September H Yes
December E SBI
  1. How many people will attend a workshop between the months in which G and D will attend a Workshop?
    A. Two
    B. One
    C. Three
    D. More than three
    E. None

    Answer
    Answer – B. One
  2. As per the given arrangement, G is related to CANARA and B is related to SBI following a certain pattern, which of the following is D related to following the same pattern?
    A. ICICI
    B. PNB
    C. Axis
    D. CANARA
    E. Yes

    Answer
    Answer – E. Yes
  3. Which of the following represents the month in which F will attend a workshop?
    A. March
    B. January
    C. December
    D. April
    E. Cannot be determined

    Answer
    Answer – B. January
  4. Which of the following represents the people who will attend a workshop in March and December respectively?
    A. G, H
    B. F, B
    C. F, E
    D. F, H
    E. G, E

    Answer
    Answer – E. G, E
  5. Which of the following banks does G like?
    A. ICICI
    B. CANARA
    C. AXIS
    D. HDFC
    E. SBI

    Answer
    Answer – D. HDFC

II. Study the following information carefully to answer the given questions
Seven People namely M, N, O, P, Q, R and S have an anniversary but not necessarily in the same order, in seven different months of the same year namely February, March, April, June, September, October and November. Each of them also likes a different book namely One Indian Girl, The God of Small Things, Everyone Has a Story, The Ministry of utmost Happiness, Half Girl Friend, Bahubali: The Battle of Bold and The Small Town Sea but not necessarily in the same order.
R has an anniversary in the month which has more than 30 days. Only one person has an anniversary between R and the one who likes One Indian Girl. Both S and O have an anniversary in one of the months after the one who likes One Indian Girl. S has an anniversary immediately before O. The one who likes Everyone Has a Story has an anniversary in the month which has less than 30 days. Only three people have an anniversary between the one who likes Everyone Has a Story and the one who likes The Small Town Sea. Only two people have an anniversary between S and the one who likes The Ministry of utmost Happiness. P has an anniversary immediately after the one who likes The Ministry of utmost Happiness. Only two people have an anniversary between P and Q. M has an anniversary immediately before the one who likes The God of Small Things. O does not like Bahubali: The Battle of Bold.

Explanation
Month Person Book
February Q Everyone Has a Story
March R Bahubali: The Battle of Bold
April N The Ministry of utmost Happiness
June P One Indian Girl
September M The Small Town Sea
October S The God of Small Things
November O Half Girl Friend
  1. Which of the following represents the month in which S has an anniversary?
    A. October
    B. March
    C. April
    D. September
    E. Can not be determined

    Answer
    Answer – A. October
  2. Which of the following does O like?
    A. One Indian Girl
    B. The God of Small Things
    C. The Ministry of utmost Happiness
    D. Half Girl Friend
    E. The Small Town Sea

    Answer
    Answer – D. Half Girl Friend
  3. As per the given arrangement, Everyone Has a Story is related to April and The Ministry of utmost Happiness is related to September following a certain pattern, which of the following is The Small Town Sea related to following the same pattern?
    A. February
    B. June
    C. October
    D. November
    E. March

    Answer
    Answer – D. November
  4. Which of the following represents the people who have an anniversary in April and November respectively?
    A. N,M
    B. Q,M
    C. Q,O
    D. N,O
    E. N,S

    Answer
    Answer – D. N,O
  5. How many people have an anniversary between the months in which Q and M have an anniversary?
    A. None
    B. One
    C. Three
    D. Two
    E. More than three

    Answer
    Answer – C. Three

I. Study the following information carefully to answer the given questions.

Seven Persons – A, B, C, D, E, F, and G – live on separate floors of a seven storey-ed building, but not in the same order. The ground floor of the building is numbered 1, the floor above it 2 and so on until the topmost floor is numbered 7. Each person likes different vegetables – Cabbage, Potato, Tomato, Onion, Carrot, Radish and Bean, but not necessarily in the same order. Each person has 7 different weight of their favorite vegetables starting from 1kg to 10 kg. The weight of Onion is more than 2 kg. The total weight of Carrot and Radish is 10 kg. The person who likes Onion lives on floor numbered four. A does not live on the lowermost floor. A lives on any odd numbered floor below the one who likes Onion. Only two persons live between A and the person who likes Bean. Only one person lives between B and F.  The total weight of Cabbage is square of the total weight of Carrot while The total weight of Bean is square of the total weight of Onion. F lives on an even numbered floor and does not like Onion. Only three persons live between the persons who like Cabbage and Tomato respectively. The person who likes Cabbage live on any floor above the B’s floor. The person who likes Cabbage does not live on the topmost floor. G lives on an even numbered floor but neither immediately above nor immediately below the floor of A. C does not like Cabbage or Tomato. Only two persons live between D and the one who likes Onion. The person who likes Carrot lives on the floor immediately above the floor of the person who likes Raddish. The difference between the weight of the Tomato and Radish is 2 kg. The floor number and the weight of favorite vegetable is same for the person C.

Explanation
Floor No Person Vegetables weight
7 C Potato 7 kg
6 G Bean 9 kg
5 E Cabbage 4 kg
4 B Onion 3 kg
3 A Carrot 2 kg
2 F Raddish 8 kg
1 D Tomato 6 kg
  1. D has how many kg of favourite vegetable?
    A. 2 kg
    B. 8 kg
    C. 6 kg
    D. 4 kg
    E. No one

    Answer
    Answer – C. 6 kg
  2. Which of the following statements is/are true according to the given information?
    A. E lives on floor numbered 5 and he does not like Onion
    B. A likes Carrot and he does not live on floor numbered 4
    C. C likes Potato and he does not have 6 kg.
    D. Only two persons live between the floors of E and F
    E. All the statements are true.

    Answer
    Answer – E. All the statements are true.
  3. Who among the following lives on the floor immediately above the floor of A?
    A. B
    B. F
    C. G
    D. C
    E. No one

    Answer
    Answer – A. B
  4. Who among the following lives exactly between the floors on which B and F live?
    A. F
    B. A
    C. D
    D. C
    E. No one

    Answer
    Answer – B. A
  5. Who among the following does like Carrot?
    A. A
    B. D
    C. B
    D. C
    E. No one

    Answer
    Answer – A. A

II. Study the following information carefully to answer the given questions

P, Q, R, S, T, U, V and W live on eight different floors of a building but not necessarily in the same order. The ground floor is numbered one and the floor above it is numbered two and so on. The top most floor is numbered eight. Each of them likes a different news paper viz The Times of India, The Economic Times, Business Standard, THE HINDU, The Indian Express, The Financial Express, Deccan Chronicle and THE TRIBUNE but not necessarily in the same order.

P lives immediately above U, who lives on an odd numbered floor. The one who likes The Indian Express does not live on first floor. The one who likes The Economic Times lives on an even numbered floor but not on floor number 8. Only two persons live between U and the one who likes The Economic Times. Only one person lives between U and the one who likes The Indian Express. Neither T nor R lives on first floor. Only one person lives between R and S, who likes Business Standard. Only two persons live between T and P. Q lives on an even numbered floor and immediately above R. The one who likes THE HINDU lives on an even numbered floor and live immediately above the person who likes THE TRIBUNE. R does not like The Indian Express or THE TRIBUNE. Only two persons live between W and the one who likes The Times of India. Q lives on floor number four. The one who likes The Financial Express does not live on odd numbered floor. W does not like Deccan Chronicle.

Explanation
Floor Person News paper
8 P THE HINDU
7 U THE TRIBUNE
6 W The Financial Express
5 T The Indian Express
4 Q The Economic Times
3 R The Times of India
2 V Deccan Chronicle
1 S Business Standard
  1. Who among the following lives on floor 5?
    A. S
    B. R
    C. V
    D. T
    E. None of these

    Answer
     Answer –D. T
  2. Which of the following News papers does P like?
    A. THE HINDU
    B. THE TRIBUNE
    C. The Economic Times
    D. Deccan Chronicle
    E. None of these

    Answer
     Answer – A. THE HINDU
  3. Who among the following likes The Financial Express News paper?
    A. Q
    B. R
    C. W
    D. S
    E.None of these

    Answer
     Answer –C. W
  4. Who among the following lives between P and W?
    A. P
    B. R
    C. S
    D. U
    E.None of these

    Answer
     Answer –D. U
  5. Which of the following is true as per the arrangement?
    A. 4-R-The Times of India
    B. 7-W-THE HINDU
    C. 5-T-THE TRIBUNE
    D. 3-Q-The Economic Times
    E. None of these

    Answer
     Answer – E. None of these

I. Study the following information carefully to answer the given questions

Ten students namely viz A, B, C, D, E, F, G, H, I and J of ten different colleges but not necessarily in the same order have exam on five different days starting from Monday to Friday of the same week. Each student have exam at two different time slots, i.e 08.00 AM or 11.00 A.M
Only two people have exam between F and J. Neither E nor G does not have exam on Friday. I has exam on Tuesday at 08.00 A.M. H does not have exam at 11.00 AM. The number of people who have exam between G and D is same as the number of people who have exam between C and H. D does not have exam on any one of the days after E. F does not have exam on any of the days after H. B has exam immediately before I. I does not have exam on any of the days before G. The one who has exam at 08.00 A.M. immediately before J. D has exam immediately after the day of one who has exam on Monday. F does not have exam at 11.00 A.M. Only three people have exam between G and E.

Explanation
Person Day Time Slot
G Mon 08.00 AM
B Mon 11.00 AM
I Tue 08.00 AM
D Tue 11.00 AM
E Wed 08.00 AM
C Wed 11.00 AM
F Thu 08.00 AM
A Thu 11.00 AM
H Fri 08.00 AM
J Fri 11.00 AM
  1. How many persons have exam at 11’0 clock between E and H?
    A. 5
    B. 6
    C. 2
    D. 4
    E. None of these.

    Answer
    Answer – C. 2
  2. Who among the following person has exam at 8 A.M?
    A. J
    B. H
    C. A
    D. C
    E. D

    Answer
    Answer – B. H
  3. Four among the following form a group in a certain way. Which of the following does not belong to Group?
    A. B – Tuesday
    B. D – Wednesday
    C. G – Tuesday
    D. A – Friday
    E. H – Friday

    Answer
    Answer – E. H – Friday
  4. Which of the following is correctly matched?
    A. I – Monday
    B. D – Tuesday
    C. B – Friday
    D. G – Tuesday
    E. I – Wednesday

    Answer
    Answer – B. D – Tuesday
  5. Who among the following have exam on Friday?
    A. A, B
    B. C, D
    C. E, G
    D. H, J
    E. G, I

    Answer
    Answer – D. H, J

II. Study the following information carefully to answer the given questions.

Eight boxes namely A, B, C, D, E, F, G and H are placed from top to bottom not in the same order. They contain different types of flowers namely viz Jasmine, Rose, Lily, Lotus, Sunflower, Tulip, Orchid and Chrysanthemum. Boxes are made up of different materials among steel, plastic, wood and Aluminum box. Exactly two boxes are made of same material. Consider the box kept at top as 1st position.

Box D which is made up of plastic kept two places above B and both are in the top 4 positions when boxes are arranged from top to bottom. The box containing Lotus is kept immediately below wooden box and made up of same material as D. Box C is kept somewhere between G and H and H being below C. The two Aluminum boxes are kept vertically adjacent to each other. Lily is kept exactly middle between F and the box containing Tulip. H doesn’t contain Jasmine. Box E kept two places below box G which is kept immediately below the box containing Lotus. The box containing Chrysanthemum is placed at even numbered place but is not placed at the bottom. The steel box which kept at the top either contains Jasmine or Orchid. Box E, not made up of Aluminum. F which contains Sunflower is made up of wood. The box containing Rose is made up of wood. C doesn’t contain Jasmine or Chrysanthemum.

Explanation
Position Box Flower Box Type
1 A Jasmine Steel
2 D Chrysanthemum Plastic
3 F Sunflower Wood
4 B Lotus Plastic
5 G Lily Aluminium
6 C Orchid Aluminium
7 E Tulip Steel
8 H Rose Wood
  1. Which of the following box contains Rose?
    A. A
    B. D
    C. F
    D. H
    E. None of these.

    Answer
    D. H
  2. Which of the following box is made up of wood?
    A. A, B
    B. E, F
    C. B, E
    D. D, G
    E. H, F

    Answer
    E. H, F
  3. Which of the following statements is true? 
    A. B which contains Lotus is made up of wood
    B. G which is placed at 5th position is made up of plastic material
    C. E which contains Tulip is not made up of steel
    D. H is placed at bottom and is made up of steel.
    E. None of these

    Answer
    E. None of these
  4. Which of the following is correctly matched?
    A. G – Lily – Plastic
    B. F – Sunflower – Wood
    C. H – Rose – Steel
    D. E – Tulip – Plastic
    E. D – Chrysanthemum – Wood

    Answer
    B. F – Sunflower – Wood
  5. What does box G contain? 
    A.Orchid
    B.Tulip
    C.Lily
    D.Sand Wich
    E.Chrysanthemum

    Answer
    C.Lily

I. Study the following information carefully to answer the given questions

A, B, C, D, E, F and G are seven people live on seven different floors of a building but not necessarily in the same order. The lowermost floor of the building is numbered 1, the one above that is numbered 2 and so on till the topmost floor is numbered 7. Each person likes different vegetables namely Potato, Brinjal, Carrot, Tomato, Drumstick, Cabbage, and Cauli flower.

Three persons live between the one who likes Potato and the one who likes Brinjal. The one who likes Potato lives one of the floors above the floor numbered 4. Three persons live between the one who likes Drumstick and the one who likes Cauli flower. The person who lives on the ground floor like neither Carrot nor Brinjal. The one who likes Carrot lives on one of the floors below the floor numbered 4. The person who likes Cabbage does not live on one of the floors below the floor numbered 4. The person who likes Potato and Drumstick live on one of the floors above the floor numbered 4. The person who lives on the top most floor does not like Potato. Three persons live between the one who likes Cabbage and the one who likes Carrot. A lives between B and E. B lives on one of the floors above E. A lives on an odd numbered floor but not on the floor numbered three. Only one person lives between A and G. F lives immediately below the one who likes Carrot. Only two persons live between E and C. C does not live on the top most floor. G does not like Carrot.

Explanation
Floor Persons Vegetables
7 G Cabbage
6 B Potato
5 A Drumstick
4 E Tomato
3 D Carrot
2 F Brinjal
1 C Cauli flower
  1. Which among the following is liked by B?
    A. Tomato
    B. Carrot
    C. Potato
    D. Cauli Flower
    E. None of these

    Answer
    C. Potato
  2.  Which of the following combination is true as per the given arrangement?
    A. A – 5 – Drumstick
    B. C – 3 – Tomato
    C. B – 5 – Carrot
    D. F – 2 – Cauli flower
    E. None of these.

    Answer
    A. A – 5 – Drumstick
  3.  Who among the following lives in floor no 3?
    A. A
    B. C
    C. D
    D. F
    E. None of these.

    Answer
    C. D
  4. Four among the following form a group in a certain way. Which of the following does not belong to Group?
    A. G – Cauli Flower
    B. A – Carrot
    C. B – Brinjal
    D. F – Potato
    E. D – Tomato

    Answer
    E. D – Tomato
  5.  Who among the following likes Cauli flower?
    A. A
    B. C
    C. D
    D. F
    E. None of these.

    Answer
    B. C

II. Study the following information carefully to answer the given questions 

Eight people P, Q, R, S, T, U, V, and W were born in three different months(of the same year) but not necessarily in the same order, namely March, June and December such that not less than two people and not more than three people were born in a month. Each of them also likes different watches namely Fastrack, Titan, Fossil, Giordano, Timex, Casio, Maxima and Steve Madden but not necessarily in the same order. Each goes to eight different places namely Agra, Delhi, Mysuru, Hyderabad, Chennai, Bengaluru, Kochi and Mumbai but not in necessarily same order

R likes Steve Madden and was born in the same month as T. Only Q and W were born in March. R was not born in December. The one who likes Timex was born in the month which has 30 days only. U was not born in the same month as T. S likes Giordano and born in the same month as U. V does not like Timex. The one who likes Maxima and the one who likes Fossil were born in the same month, The one who likes Maxima was not born in the same month as W. U does not like Maxima. The one who likes Fastrack was born in the same month as P. Q does not like Titan. T does not like Timex. Three people are there between the one who goes to Chennai on one of the months which has more than 30 days and the one who goes to Bengaluru on one of the months which has less than 31 days. Three people are there between the one who goes to Kochi on one of the months which has more than 30 days and the one who goes to Delhi on one of the months which has more than 30 days. Three people are there between the one who goes to Hyderabad on one of the months which has less than 31 days and the one who goes to Mysuru on one of the months which has more than 30 days. V goes to neither Mumbai nor Chennai. W does not go to Delhi.

Explanation
Persons Months Watches University
Q March Casio Chennai
W March Titan Kochi
R June Steve Madden Hyderabad
T June Fastrack Mumbai
P June Timex Bengaluru
S December Giordano Delhi
U December Fossil Mysuru
V December Maxima Agra
  1. As per the given arrangement which of the following combination represents only the people who were born in December?.
    A. T, V
    B. U, P, T
    C. V, U
    D. P, T
    E. U, V, S

    Answer
    Answer – E. U, V, S
  2. As per the given arrangement which of the following person represent the one who was born in the same month as the one who likes Casio?
    A. U
    B. P
    C. R
    D. T
    E. W

    Answer
    Answer – E. W
  3. Which of the following Watches does T like as per the given arrangement?
    A. Casio
    B. Titan
    C. Fastrack
    D. Fossil
    E. Other than those given as options

    Answer
    Answer – C. Fastrack
  4. Which of the following combinations is correct as per the given arrangement?
    A. December – Titan – Bengaluru
    B. June – Casio – Chennai
    C. June – Fossil – Agra
    D. March – Fastrack – Hyderabad
    E. December – Fossil – Mysuru

    Answer
    Answer – E. December – Fossil – Mysuru
  5. Who amongst the following goes to Kochi as per the given arrangement?
    A. P
    B. V
    C. U
    D. W
    E. T

    Answer
    Answer – D. W
Facebook Comments

About GovernmentAdda

We provide all Govt Jobs Like Banking, SSC, FCI,UPSC, Railways and all other important government exams Study Materials,Tricks,Quizes,Notifications,Videos etc.

Check Also

English Quiz On Revision on Error Spotting & Correction Day 22 Bag

English Quiz On Revision on Error Spotting & Correction Day 22 Bag Get English,Quant & Reasoning …

error: