Solution to the quiz | GovernmentAdda
Home / Solution to the quiz

Solution to the quiz

NIACL AO Complete Mock Test Package Get Now For Free
IB Security Assistant Complete Free Study Material PDF Free Download Now
SSC CGL,CPO,GD 2018 Study Material & Book Free PDF Free Download Now
IBPS Clerk 2018 Study Material & Book Free PDF Free Download Now

 

Print Friendly, PDF & Email

1). The word „just‟ implies that it must be assumed that people wants ads at the lowest cost. Hence I is not necessarily true. II is obvious; otherwise why will ads like this be given?
Answer: b)

2). The notice given by the XYZ department clearly mentions the ill – effect of drinking. The motive behind mentioning the ill – effect must be to restrict drinkers from drinking. Now, how can the motive be fulfilled? Obviously, I must be assumed. II is too specific, Hence II is not implicit.
Answer: a)

3). The statement does not mention the specific reason behind the view of the speaker. Hence, both I and II are not implicit.
Answer: d)

4). How will making it „mandatory‟ make democracy more meaningful? Obviously, both I and II must be assumed.
Answer: e)

5). Why has the FAO made such a declaration? Why does it need worldwide efforts? Obviously, it must be assuming the problem quite alalrming. Hence, I is implicit. But II is not necessarily valid.
Answer: a)

6). I is implicit because it make no sence to talk of something without the existence of its possibility. II is implicit; that is why the speaker suggests tools to make change in the women‟s status.
Answer: e)

7). We cannot say what ground the critic assumes on the basis of which be terms it “not a proper and judicious step”.
Answer: d)

8). I is not valid because we don‟t know whether the contrast expressed in the view is critical or merely a statement of fact. II, if at all an assumption, can only be false.
Answer: d)

9). I is not implicit because it goes into unnecessary details. II is implicit; that is why the speaker stresses on the role of executive in the appointment of High Court Judges
Answer: b)

10). Answer: d)

GovernmentAdda Recommends

OnlineTyari Mock Tests

IBPS Clerk Complete Free Mock Test Package Attempt Now For Free
IB Security Assistant Free Mock Test Attempt Now For Free
SSC CGL Complete Mock Test Package Attempt Now For Free
SSC CPO Complete Mock Test Package Attempt Now For Free

 

 

 Download English Power Book (2000+ Pages)  Free Download Now
Download Quant Power Bank (1000+ Pages)  Free Download Now
Reasoning & GI Booster -Power Bank Book (1200+ Pages)  Free Download Now

 

error: